Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE VATERPOLISTIMA

'Ponosni smo što imamo najbolje vaterpoliste na svijetu!'

Hrvatski vaterpolisti su svjetski prvaci
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
29.07.2017.
u 23:30

Bit će nam veliko zadovoljstvo pratiti vas i u vašim budućim pobjedama, na olimpijskom putu do Tokija, stoji u čestitki čelnika HOO-a.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, koji je u Budimpešti prisustvovao pobjedi hrvatske vaterpolske reprezentacije protiv domaćina Mađarske u finalu Svjetskog prvenstva (8-6), izjavio je kako su ovakvi uspjesi hrvatskih sportaša najbolja promocija zemlje.

"Ovo je sjajan rezultat. Čestitam momcima, izborniku, cijelom savezu. Ovo je još jedna potvrda kako je hrvatski vaterpolo godinama u svjetskom vrhu. Nakon 10 godina osvojili su još jedno zlato u predivnom ambijentu tradicionalnog središta mađarskog vaterpola. Mislim da ni igrači sami nisu sanjali onakvu prvu četvrtinu. Mogu biti presretni i s onakvom sjajnom utakmicom u polufinalu protiv Srbije u kojoj su pokazali odlučnost do posljednjeg trena. Vaterpolo je već desetljećima jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova i ovakvi rezultati će privlačiti mlade da budu budući prvaci. Povećali smo sredstva za sport jer nema te promidžbene kampanje koja može nadomjestiti trenutke kada je cijeli hrvatski narod uz naše vrhunske sportaše", rekao je Plenković nakon finala u Budimpešti.

Hrvatski vaterpolisti su svjetski prvaci
1/10

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su hrvatskoj muškoj vaterpolskoj reprezentaciji na svjetskom naslovu koji su osvojili u Budimpešti pobijedivši u finalu domaćina Mađarsku sa 8-6.

"Dragi vaterpolisti, svjetski prvaci, hvala vam na uzbuđenju i veselju koje ste priuštili svim hrvatskim ljubiteljima sporta koji su vas napeto pratili iz pobjede u pobjedu, na vašem putu osvajanja svjetskog naslova. Ponosni smo što imamo najbolje vaterpoliste na svijetu! Bit će nam veliko zadovoljstvo pratiti vas i u vašim budućim pobjedama, na olimpijskom putu do Tokija", stoji između ostalog u čestitki čelnika HOO-a.

Hrvatski vaterpolisti su svjetski prvaci
1/7

Čestitke Jandrokovića i Bandića

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković čestitao je hrvatskoj muškoj vaterpolskoj reprezentaciji na osvajanju naslova svjetskog prvaka na SP u Budimpešti. 

"Čestitam sjajnoj hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji, koja je večeras u finalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti pokazala srčanost, zajedništvo, veliku motiviranost i snažnu usmjerenost na cilj - i tako postigla veličanstvenu pobjedu i vinula se na vaterpolski tron svijeta. Dragi vaterpolisti, najbolji ste na svijetu, istinski ste primjer svima i ponosimo se vama!", stoji u čestitki predsjednika Sabora.

- Veličanstvena pobjeda i veličanstven uspjeh – osvajanje svjetske krune nakon deset godina, nova potvrda jedne iznimne generacije koju krasi veliko sportsko umijeće, izniman talent te silna energija i zajedništvo.

Iskrene čestitke igračima, izborniku i stručnom stožeru. Učinili ste nas sretnima i ponosnima, uživali smo u vašim sjajnim igrama, oduševili ste nas svojim držanjem tijekom cijelog turnira i srčanošću kojom ste branili boje Hrvatske - igra za pamćenje, uspjeh za sportsku povijest! - stoji u čestitki zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

 

Komentara 7

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:52 29.07.2017.

Ponosni smo jer imamo najbolje vaterpoliste, najlepseg bivseg premiera Sanadera, najboljeg bivseg haskog robijaša Gotovinu i najboljeg kopača po kontejnerima pravog hrvata Hrvatina Hasana zvanog NDH koljać.

DH
dalibor.hren
23:24 29.07.2017.

Bravo dečki! U ovoj izvanrednoj reprezentaciji najslabija karika je izbornik. Vidimo se sutra (nedjelja) u 18,00!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije