Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ BONTONA

Ponizio Pepa: Pogledajte sramotan potez Chelseajevog trenera na kraju utakmice

Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
10.02.2019.
u 21:43

To ćete morati pitati ljude u klubu, ne znam ostajem li - kazao je Sarri te dodao kako ne zna zašto mu je momčad u lošoj formi

U derbiju kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je na stadionu Etihad pobijedio Chelsea sa 6-0 ostvarivši rekordnu pobjedu protiv 'Bluesa'.

Taj poraz naravno nije najbolje "sjeo" treneru londonske momčadi Mauriziju Sarriju

Talijan je nakon utakmice projurio u svlačionicu pored domaćeg trenera Pepa Guardiole kao da je duh, a Španjolac je ostao u čudu stajati s rukom u zraku koju je želio pružiti Sarriju. 

Kako bi smirio Guardiolu priskočio je Sarrijev pomoćnik Gianfranco Zola koji je, čini se, objašnjavao ovaj neljubazni gest svog nadređenog.

Video ovog "incidenta" pogledajte OVDJE

Sarri: Ne znam ostajem li

Nakon utakmice engleski su novinari upitali Sarrija koji su planovi s Chelseajem i hoće li ostati trener?

- To ćete morati pitati ljude u klubu, ne znam ostajem li - kazao je Sarri te dodao kako ne zna zašto mu je momčad u lošoj formi. 

- U ovom trenutku imamo veliki problem na gostovanjima. Na početku sezone bili smo bolji na gostovanjima nego kod kuće. Ali sve se promijenilo posljednji mjesec - zaključio je. 

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše na svijetu



 

Komentara 5

PR
prajdali100
22:51 10.02.2019.

Talijanu je ponižavajući poraz tako teško pao da je sa suzama u očima odjurio u svlačionicu.Nije mu bilo ni do čega !

DU
Deleted user
00:26 11.02.2019.

on je genija Pepa ponizio vec u 20min kad ga je pri rezultatu od 4-0 natjerao da povuce ručnu....šala...talijan vec nekoliko puta istupa u medijima protiv Hazarda ikone kluba,sto je neshvatljivo.i dobio je odgovor na terenu,kao i murinjo...

HA
HaryHole33
10:07 11.02.2019.

Blesavi zaključak i naslov. Ako nekom ne čestitaš ponižavaš samo sebe. Kako je Messi čestitao našima u Rusiji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije