Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumorna realnost
Povratak na članak

Pomirimo se s neugodnom istinom, Hrvatsku su ove jeseni nadmašili čak i 'patuljci'

Jedina europska konstanta zapravo je Dinamo, koji u svakom smislu odskače od ostatka lige, čak i ovakav nikakav, nemoćan protiv sasvim prosječnog mađarskog predstavnika.

Komentari 8

ST
stefj
18:53 25.09.2020.

Ove godine Dinamo neće skupiti nešto puno bodova, pitanje da li će ovakvom igrom uopće proći Estonce... Rijeka isto, vjerojatno se neće niti plasirati u skupinu EL... Previše se prodavalo, ništa kvalitetno se nije dovelo, a o trenerima da ne pričamo...

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
14:33 25.09.2020.

Dinamo je duplo skuplji klub od ferencvarosa ali džabe to kad imaju tarabu za trenera kojemu je plafon UAE, i da bude produžena ruka bratu u klubu za prodaju igrača,drugo naši klubovi nemaju napadače da zna zabiti gol,3 kluba su jučer igrala niti jedan da postigne gol iz 90 minuta,napadačima naših klubova treba 10 ili više šansi da bi postigli gol,Hajdukov trener kaže poslije meča kako je zadovoljan a izgubili su 2:0 a da nisu postigli niti jedan gol to samo govori o kakvim je trenerima riječ,nažalost našim trenerima je plafon dostignuća UAE ili eventualno neki klub u Africi ili Kini.

VL
SA
sani1
17:10 25.09.2020.

Stvarno, neću spavati cijelu noć

VL
Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
19:33 25.09.2020.

Što se čudite? To je rezultat višedesetljetnog uništavanja hrvatskog nogometa od strane zagovornika Jednog kluba. Eto vam sad taj Jedan klub pa neka on stvara koeficijente za cijelu ligu. Uništili su sve klubove osim Jednog i sada žale što su loši rezultati. Smiješno.

VL
CO
cobalt60
17:31 25.09.2020.

Da su nas barem pregazili u ekonomskim parametrima, investicijama, obrazovanju, standardu, ovo je stvarno katastrofa za naše društvo.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:20 25.09.2020.

bravo daltoni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.