Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Olimpicu

Pomagao ozlijeđenom igraču, pa se iznenadio: 'Od Ronalda to nisam očekivao'

Cristiano Ronaldo
Foto: IPA/Pixsell
1/4
15.01.2020.
u 09:29

U teren je ušla liječnička služba. Igrači obje momčadi dali su podršku mladom Talijanu koji je na nosilima iznesen s terena. Član sanitetske službe na Olimpicu otkrio je jedan zanimljiv detalj

U 19. kolu talijanske lige Juventus je u gostima pobijedio Romu s 2:1. Cristiano Ronaldo ponovno je zabio za Staru damu, a njegov odlučujući gol bio je deveti pogodak koji je postigao u zadnjih mjesec i pol.

Portugalac je u prvom poluvremenu pokupio simpatije i pokazao koliko je velik. Naime, u 33. minuti igrač Rome Nicolo Zaniolo (20) teško se ozlijedio u sudaru s Rabiotom i De Ligtom.

Cristiano Ronaldo
1/4

Ozlijedio je prednje križne ligamente desnog koljena, te je za njega sezona gotova, a propustit će i EP. Zaniolo je kriknuo od bola i odmah se primio za koljeno.

U teren je ušla liječnička služba. Igrači obje momčadi dali su podršku mladom Talijanu koji je na nosilima iznesen s terena. Član sanitetske službe na Olimpicu otkrio je jedan zanimljiv detalj.

- Kada smo došli pomoći Zaniolu bilo mi je čudno Ronaldovo držanje. Nisam to očekivao od igrača njegove veličine. Bio je zabrinutiji za Zaniola od nekih igrača Rome. Nikada u životu nisam tako nešto doživio, Ronaldo me baš ugodno iznenadio - kazao je član sanitetske službe.

Snimka s terena to potvrđuje, dok Romini igrači šetaju po travnjaku, svjesni ozljede svog suigrača, u tim trenucima Portugalac tješi Zaniolu.

Ronaldo je još jednom pokazao svoju stvarnu veličinu.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:44 15.01.2020.

Tješio je Ronaldo i Modrića na EURO-u, a mali Argentinac mu niti ruku nije pružio.

Avatar patkovic
patkovic
09:40 15.01.2020.

to su mu valjda sponzori napisalo šta da radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije