Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek je tamo gdje (ne)treba

Bujna plavuša prekinula finale Lige prvaka, a sada je priredila šou i na skijanju

Kinsey Wolanski
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL
1/4
29.01.2020.
u 08:13

Djevojka popularnog YouTubera Vitalija Zdorovetskija utrčala je na stazi s porukom 'RIP Kobe', u čast tragično preminuloj košarkaškoj legendi

Hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je 21. mjesto na slalomu Svjetskog kupa u Schladmingu. Pobijedio je Norvežanin Henrik Kristoffersen ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i Švicarca Daniela Yulea.

No ponovno je svoj trenutak slave uzeo Instagramov model Kinsey Wolanski, poznata po tome što je prekinula  prošlosezonsko finale Lige prvaka između nogometaša Liverpoola i Tottenhama.

Foto: Reuters/Pixsell

Djevojka popularnog YouTubera Vitalija Zdorovetskija utrčala je na stazu s porukom ''RIP Kobe'', u čast tragično preminule košarkaške legende.

Kinsey je na stazu utrčala prije ciljne linije u trenutku prolaska Talijana Vinatzera. Djevojka je aktivirala vrijeme na cilju koje je pokazalo 56 stotinki prednosti ispred u tom trenutku vodećeg Noela.

Talijan je počeo slaviti sjajan rezultat, no on je ipak zaostao 13 stotinki. Na kraju je Vinatzer završio na šestom mjestu.

Lani je bila u Splitu i Dubrovniku, a na Instagramu je prati 3,4 milijuna ljudi.

Kinsey Wolanski
1/13

Njezin dečko Vitalij Zdorovetskij našoj je javnosti poznat što je 2015. skočio na automobil bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, koji je u tom trenutku izlazio iz zatvora u Remetincu.

Tom je prilikom Zdorovetskij izgovorio riječ ''Ćaća''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be a legend 😈 #fashionnova

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinseysue2) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#miami #miamiiloveyou #summer #hardsummer

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinseysue2) on

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Komentara 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:47 29.01.2020.

Neki ljudi zbog osobne samopromocije stvarno nemaju veze između mozga i guzice. Nek snima porniće, a mrtvima ostavi spokoj. Jadna spodoba.

DU
Deleted user
09:25 29.01.2020.

Ova je za psihijatriju..

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:15 29.01.2020.

Malo teži oblik Nives Celzijus al sad sam joj podigo rejting 😫

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije