Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sulud iznos

'Poludjeli su, Realu žele Modrićeva nasljednika naplatiti 250 mil. €!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.11.2018.
u 12:01

U španjolskim se medijima također pojavila informacija da će Modrić u ponedjeljak osvojiti Zlatnu loptu

Čini se da je madridski Real sjajno prošao kada je u kolovozu 2012. godine Tottenhamu platio 35 milijuna eura za Luku Modrića.

Predsjednik tog londonskoga kluba Daniel Levy za nasljednika hrvatskog reprezentativca sada traži daleko, daleko više, vrtoglavih 250 milijuna eura! Naravno, govorimo o Christianu Eriksenu, Dancu kojeg u Madridu navodno vide kao savršenu zamjenu.

Tako barem donosi Marca, čiji je novinar u tekstu Modrića također već proglasio dobitnikom Zlatne lopte. 

– Premda će u ponedjeljak osvojiti Ballon d'Or, u Madridu znaju da Luka nije vječan i traže mu nasljednika. Čelnicima se sviđa Eriksen, ali u Tottenhamu su poludjeli – napisao je Carlos Carpio, koji je u nastavku napomenuo da su Modriću 33 godine i da pokazuje simptome da mu karijera zalazi.

– U ponedjeljak će Modrić osvojiti Zlatnu loptu, što će biti šlag na tortu nezaboravne godine – ponovio je Carpio, koji je tako potvrdio informaciju koju su u utorak prenijeli talijanski, a sutradan i španjolski novinari. 

Prema njihovim saznanjima, Modrić će u ponedjeljak slaviti ispred Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna.

 

Komentara 16

NI
Nini istrijan
15:29 29.11.2018.

Odlican izbor jer je Erikssen napadacki svestraniji i opasniji od Modrica. Naravno cijena je upitna ali na koncu cijene igraca su ionako otisle u nebo.Trziste je to koje odredjuje cijenu pa to Real zna jer ovakvom ponudom od 250 mill eura(ako je to tocno) je cijena koja bi trebala uplasiti neke druge zainteresirane klubove.

ŽU
žuti
15:51 29.11.2018.

Mi Hrvati smo zatečeni i nemožemo zaspati od muke koga će, kada i koliko platiti Real za igrača koji treba zamijeniti Modrića! Novnarčići koji se skrivate iza redakcije znajte da Lukita i igrači njegove klase nemaju zamjene! Takvi se više nerađaju!

Avatar doog_kool
doog_kool
12:32 29.11.2018.

Jedva cekam ponedjeljak da vidim Lukicu sa zlatnom loptom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije