Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krše pravila

Poll kritizirao vratare, Subašić sjajno spustio engleskom sucu

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.07.2018.
u 21:16

Suci nas upozoravaju da ostanemo na liniji. Normalno je da izađemo metar ispred linije. Mislim da je sve bilo regularno. Ne znam tko priča o tome - rekao je Subašić

Engleski sudac Graham Poll u svojoj kolumni u Daily Mailu kritizirao je vratare na svjetskom prvenstvu u Rusiji poručivši kako redovito krše pravila prilikom izvođenja kaznenih udaraca. 

- Čak 15 od 19 jedanaesteraca je trebalo ponoviti jer su vratari ranije izašli s gola - kazao je Poll.

>> Pogledajte što Večernjakovi novinari kažu o našem sljedećem suparniku Rusiji

Engleski sudac je pritom mislio na našeg Danijel Subašić, Danca Kaspera Schmeichela i Rusa Igora Akinfejeva, dok je u engleskoj analizi najpošteniji Španjolac David De Gea.

- Očito se to pravilo ne poštuje, jer se vratarima dopušta da iskoče s crte - rekao je engleski sudac poručivši kako prema nogometnim pravilima vratar mora ostati na crti sve dok izvođač nije udario loptu. 

Danijel Subašić
1/7

Poll se 'proslavio' na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. kada je na utakmici između Hrvatske i Australije Josipu Šimuniću pokazao tri žuta kartona.

Na kritike mu je uzvratila hrvatska 'jedinica' Danijel Subašić.

- Suci nas upozoravaju da ostanemo na liniji. Normalno je da izađemo metar ispred linije. Mislim da je sve bilo regularno. Ne znam tko priča o tome - rekao je Subašić dodavši:

- Možda sudac koji je pokazao tri žuta kartona u jednoj utakmici.

Danijel Subašić
1/13

Komentara 22

CI
Cinciculjak
22:57 03.07.2018.

Hoće li sad komentirati Pickforda protiv Kolumbije!?

DU
Deleted user
22:35 03.07.2018.

Toliku pristranost suca na stranu Engleske viđena je već mnogo puta u povijesti! Čudi me i da sudac uz replay ne upozori glavnog suca o recimo nepostojećem penalu, pa silni džonovi za crvene kartone! I mi kao Zemlja u 8 najboljih nema suca na SP? Strašno je da Amerika koja igra 15 godina ima svog suca a RH više od stoljeća igranja nema sposobnog i nekorumpiranog suca?!

OD
oltar domovine
22:02 03.07.2018.

idemo Suba do finala i onda u finalu branis svih 5 penala i neka pate svi Croatia je n1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije