Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Poljski golgeter i dalje zabija, Milan grabi prema Ligi prvaka

Krzysztof Piatek
Foto: Reuters/Pixsell
22.02.2019.
u 22:56

U 27. kolu engleske lige Gerard Deulofeu bio je trostruki strijelac za Watford, koji je u petak u gostima nadjačao Cardiff s 5-1, dok je West Ham svladao Fulham s 3-1

Nogometaši Milana u petak su u 25. kolu talijanskog prvenstva na San Siru svladali slabašni Empoli s 3-0, te su se učvrstili na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice koje vodi u Ligu prvaka.

Ponovno je za Milan zabio poljski golgeter Krzysztof Piatek (23), kojeg su doveli u zimskom prijelaznom roku iz Genoe. Piatek je bio strijelac vodećeg gola u 49. minuti. To mu je peti gol u dresu Milana, a ukupno ima na kontu 18 pogodaka i drugi je na listi strijelaca. Ispred njega je samo Cristiano Ronaldo s 19 golova.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Za Milan su još zabili Franck Kessié (51) i Samu Castillejo (67). Hrvatski branič Ivan Strinić ostao je na klupi za pričuve Milana.

U 27. kolu engleske lige Gerard Deulofeu bio je trostruki strijelac za Watford, koji je u petak u gostima nadjačao Cardiff s 5-1, dok je West Ham svladao Fulham s 3-1.

Stuttgart, koji se nalazi u opasnoj zoni, u petak je u 23. kolu Bundeslige u gostima kod Werdera poveo u 2. minuti golom Stevena Zubera, ali je Werder izjednačio u 45. pogotkom Davyja Klaassena. Hrvatski branič Borna Sosa ostao je na klupi za pričuve Stuttgarta.

Komentara 1

MA
mantheman
08:58 23.02.2019.

Forza milan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije