Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavio policiji

Političar ucijenio srpskog nogometaša: plati ili ću objaviti tvoje gole fotografije

Mihail Ristić
Foto: You Tube
1/4
08.03.2018.
u 16:36

Početkom mjeseca Ristić, koji je trenutačno na posudbi u praškoj Slaviji, platio je 300 eura, ali Marković je tražio još novca pa ga je nogometaš prijavio policiji

Bivši predsjednik beogradske mladeži Nove stranke Nemanja Marković (25) završio je u pritvoru zbog sumnje da je ucijenio Zvezdinog nogometaša Mihaila Ristića (22).

Marković je od igrača Crvene zvezde tražio 5000 eura kako ne bi objavio golišave fotografije koje je nogometaš slao djevojci, piše Blic. Djevojka je kompromitirajuće fotografije  prosljeđivala srpskom političaru.

1/0

- Osumnjičeni je ucjenjivao poznanika i tražio 5000 eura. Prijetio mu je da će objaviti njegove fotografije, ako mu ne plati - kaže izvor povezan s istragom.

Početkom mjeseca Ristić, koji je trenutačno na posudbi u praškoj Slaviji, platio je 300 eura, ali Marković je tražio još novca pa ga je nogometaš prijavio policiji. Srpskom političaru napravili su zasjedu te ga je policija uhitila kada je Ristić trebao donijeti 5000 eura.

- Kod uhićenika su pronađeni mobilni telefon s fotografijama nogometaša, kao i kompletna prepiska - dodao je izvor.

Markoviću je određeno 48-satni pritvor, a tužitelj traži pritvor od 30 dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 2

DU
Deleted user
16:52 08.03.2018.

Vidim da politicari i tamo vole uzimati provizije na sve strane bilo legalne bilo ilegalne

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:37 09.03.2018.

opet o srpiji!!!! koga zanima propala neka zemlja iza Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije