Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno na autocesti

Policija spriječila novi veliki navijački sukob, korišten je suzavac, deseci privedenih!

Navijači
Foto: Screenshot
26.09.2018.
u 19:33

Privedeno je i 17 osoba za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir.

 

Bad Blue Boysi i Torcida potukli su se danas oko 11.20 na odmorištu Zir na autocesti A1. Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo u Kupu igra sa Slogom iz Mravinaca, dok Hajduk gostuje u Vrapču. Navijači su se našli na autocesti i potukli, a u trenutku kad je policija stigla na mjesto događaja, sudionici su već bili u bijegu. No, policija navodi da je naknadno privela osobe za koje se sumnja da su sudjelovale u tom incidentu.

Tri sata kasnije zamalo je došlo do novog velikog sukoba navijača, na odmorištu Desinec, ali policija je to uspjela spriječiti. U njihovu priopćenju ne navodi se o kojim je navijačkim skupinama riječ, ali pojavile su se informacije da su u pitanju Armada i Torcida.

"Danas, 26. rujna, oko 14.15 sati na A1, na odmorištu Desinec, brzom intervencijom policijskih službenika PU zagrebačke spriječen je sukob dviju navijačkih skupina nogometnih klubova. Kako bi spriječili fizički sukob, policijski službenici su prema dvije skupine navijača uporabili sredstva prisile – sprej s nadražujućom tvari te su skupine razdvojene. Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad. Petnaest osoba dovedeno je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Također, policijski su službenici s Lučkog i s blizine odmorišta Plitvice doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje 17 osoba za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir", stoji u priopćenju.

>> Pogledajte i dojmove novinara VL-a koji je bio na dodjeli nagrade Luki Modriću

Ključne riječi

Komentara 11

AN
ante555
20:56 26.09.2018.

Gdje se god torcida pojavi samo tuča i nered.

HH
Hrvoje Hrk !!
20:03 26.09.2018.

Nikad mi ta policija nije jasna , popijte kavu negdje usput i nek dodju tam za pol sata sa hitnom ih samo pokupit

Avatar strazar
strazar
20:31 26.09.2018.

" sprej s nadražujućom tvari " valjda suzavac ebem vas nepismene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije