Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zračnoj luci

Policija hitno morala na teren zbog dojave o bombi ispod vozila slavnih nogometaša

Dojava o bombi
Foto: Screenshot
30.07.2019.
u 14:20

Policija je nakon pažljivog pregleda vozila utvrdila da je uzbuna bila lažna

Izgleda da Lionel Messi i Luis Suarez predah na Ibizi na kraju neće pamtiti po dobrome. Ono što je započelo kao veseo izlet u društvu supruga, pretvorilo se u pravu noćnu moru jer je nakon anonimnog poziva policija u utorak hitno morala okupirati zračnu luku El Prat u Barceloni.

Naime, netko je dojavio da su ispod automobila slavnih nogometaša postavljene bombe, ali je policija nakon pažljivog pregleda vozila utvrdila da je uzbuna bila lažna.

Unatoč tome, igračima sigurno nije bilo ugodno čuti što se zbiva na privatnom terminalu te zračne luke, na mjestu gdje su ostavili svoje automobile da ih dočekaju po povratku s Ibize, pogotovo Messiju kojem je već nepoznati muškarac pokvario odmor.

Podsjetimo, taj je nasilnik najprije verbalno napao Messija tijekom jednog koncerta, a redari su u posljednji trenutak spriječili da incident ne eskalira i u fizički sukob.

Komentara 1

KO
komar64
16:28 30.07.2019.

A da nije slavni nogometaš...bili izišla hitno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije