Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE BEST

Polemike zbog Fifine momčadi sezone: Četiri vatrena u rezervama

Luka Modrić Fifa The Best
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.09.2018.
u 12:50

FIFPro također je objavio rezervne sastave u kojima su mjesto pronašla još četiri hrvatska reprezentativca

Dosta je polemike izazvala Fifina momčad sezone jer u njoj nije bilo mjesta za najboljeg vratara sezone Thibauta Courtoisa, kao ni za Mohameda Salaha, koji je bio među tri najbolja igrača sezone.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja – Luku Modrića

U najboljih 11 tako su se našli: David De Gea, Dani Alves, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modrić, N'Golo Kante, Eden Hazard, Kylian Mbappe, Lionel  Messi i Cristiano Ronaldo.

FIFPro također je objavio i rezervne sastave u kojima su mjesto pronašla još četiri hrvatska reprezentativca.

U drugoj momčadi ih nema, a u njoj su: Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Thiago Silva, Samuel Umtiti, Kyle Walker, Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Paul Pogba, Harry Kane, Neymar, Mohamed Salah.

Hrvatska ima jednog predstavnika u trećoj momčadi, a riječ je o Ivanu Rakitiću. Uz njega su Keylor Navas, Joshua Kimich, Gerard Pique, Diego Godin, Jordin Alba, Andres, Iniesta, Isco, Antoine Griezmann, Romelu Lukaku i Luis Suarez.

U četvrtoj momčadi je Dejan Lovren i to u društvu: Gianluigija Buffona, Giorgija Chiellinija, Benjamina Pavarda, Kierana Trippiera, Sergija Busquetsa, Casemira, Philippea Coutinha, Edinsona Cavanija, Paula Dybale i Sadija Manea.

Šime Vrsaljko i Mario Mandžukić mjesto su našli u petoj momčadi i to uz Marc-Andrea Ter Stegena, Virgila van Dijka, Matsa Hummelsa, Yerryja Minu, Nemanju Matića, Davida Silvu, Artura Vidala, Karima Benzemu i Roberta Lewandowskog.

Luka Modrić Fifa The Best
1/5

Komentara 3

Avatar southman
southman
13:05 25.09.2018.

Lovren u četvrtoj a Vrsaljko u petoj ?? Da igraju za Barcu ili Real bili bi u prvoj i drugoj !

VU
vuky91
15:00 25.09.2018.

Da, Lovren je zaslužio biti u prvoj, finale Lige prvaka i finale SP-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije