Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Poklonili se kapetanu: Modrić među najspremnijim sportašima na svijetu

Luka Modrić Hrvatska Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
16.01.2019.
u 10:12

Modrić je na putu Hrvatske do finala Svjetskog nogometnog prvenstva pretrčao 63 kilometra te je pokazivao malo znakova umora.

Luka Modrić lani je osvojio sve najvažnije individualne nogometne nagrade te je s vatrenima izborio drugo mjesto na SP-u u Rusiji.

Ugledni američki magazin Sports Illustrated uvrstio je hrvatskog kapetana na 12. mjesto najspremnijih sportaša na svijetu.

>> Pogledajte video, Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

U svom izboru ocjenjivali su nastupe i rezultate sportaša prošle godine, zahtjevnost njihovih sportova i težinu treninga te individualne fizičke kriterije brzine, snage...

"Modrić je na putu Hrvatske do finala Svjetskog nogometnog prvenstva pretrčao 63 kilometra te je pokazivao malo znakova umora. Bio je izdržljiv i neumoran u pokrivanju terena. Osvajač značajnih nagrada u 2018. godini opsjednut je fizičkom pripremom", piše u obrazloženju uglednog sportskog magazina.

Najspremniji sportaš u izboru Sports Illustrateda jest igrač američkog nogometa, 21-godišnji ''rookie'' New York Giantsa Saquon Barkley.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Jalnuški
Jalnuški
10:52 16.01.2019.

Spreman je kao Ivica Kostelić 14. siječnja 2003. Čestitam našem kapetanu!

BE
bendzola
14:04 16.01.2019.

Obzirom sportska redakcija indxesa Luku smatra samo prosječnim nogometašem, sve ovo je nebitno... Sve nagrade, priznanja, medalje... ništa... sve je to u rangu recimo gavranovića...

PR
prajdali100
10:52 16.01.2019.

Nitko kao Luka.Legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije