Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA U FORMI

Hrvatski čarobnjak oduševio: Jedinstven je i najveća je njihova nada

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.02.2018.
u 10:05

Brojke govore o Modrićevoj važnosti, a skoro u svim aspektima igre on je iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89.52% točnosti

Real Madrid nema više nade da će osvojiti naslov španjolskog prvaka jer Barcelona ima nakon 22 kola bježi velikih 19 bodova.

Ostaje im Liga prvaka gdje ih u osmini finala čeka moćni PSG. U tim utakmicama otkaza će se spašavati i trener kraljeva Zinedine Zidane. Dobra vijest za sve u Madridu je da je Luka Modrić ponovno u formi, a pa ne čudi da ga Marca ističe kao igrača koji daje nadu Realu.

- Sjajne vijesti za Real koji je okružen silnim sumnjama je što je Luka Modrić dosegao svoju najbolju razinu. Utakmica protiv Levantea (2:2) je to potvrdila. Hrvat je bio posvuda, držao je momčad gotovo samostalno, čak iako je riječ o Madridu. Pozitivnosti treba uoči posjeta PSG-a na Santiago Bernabeu za tjedan dana, a Modrić je jedna od Realovih najvećih nada - piše Marca pa dodao:

- Zidane zbog Modrića može i treba biti sretan. Hrvat nema nekih problema s ozljedama, iako rezultati nisu dobri. Prošle je sezone Modrić propustio šest utakmica u ovom dijelu sezone zbog ozljede. Brojke govore o Modrićevoj važnosti, a skoro u svim aspektima igre on je iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89.52% točnosti. Iako je istina Nijemac ima 92.24% točnosti, njegovo područje djelovanja manje je rizično od onog Hrvata koji uvijek teži okomitijoj igri i više riskira u posljednjem dodavanju. Stoga, Modrićeva igra jedinstvena je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije