Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Pojavio se spektakularan video s Poljuda, od ovoga ćete se naježiti!

Navijači Poljud
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
11.10.2019.
u 15:39

Hrvatski nogometni savez nakon susreta objavio je sjajan video Poljuda prilikom intoniranja hrvatske himne. Kadrovi za naježiti se...

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je na Poljudu pred 33 tisuće ljudi svladala Mađarsku (3:0) i napravila veliki korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo.

Splićani su vatrenima priredili sjajnu atmosferu što su nakon utakmice pohvalili izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić.

- Ovo večeras je bio dokaz koliko je Splitu i Dalmaciji stalo do reprezentacije. Hvala Splitu, Dalmaciji i Hrvatskoj. Ovo je samo dokaz da zajedno možemo sve i da nogomet čini čuda - odgovorio je Dalić na pitanje kako se osjećao u četvrtak na Poljudu, te obećao da će s momčadi ponovo stići u Split ostane li na mjestu izbornika.  

A iskusni Modrić koji je igrao na svim najvećim stadionima u Europi je poručio:

- Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojem sam igrao. Sretan sam, Poljud je poseban stadion. Uživao sam igrati ovdje s Dinamom, znao sam zabijati golove protiv Hajduka, hahaha... Najvažnije da smo pobijedili i da idemo prema cilju.

Hrvatski nogometni savez nakon susreta objavio je sjajan video Poljuda prilikom intoniranja hrvatske himne. Kadrovi za naježiti se...

>> Pogledajte i konferenciju za medije Zlatka Dalića

Ključne riječi

Komentara 76

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
17:03 11.10.2019.

koliko se neomarxisticka pomahnitala ljevica trudila da hrvatsku i hrvate posvada, ovo je dokaz da im to nikada nece poci za rukom. prelijepa utakmica, prelijep ambijent

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
16:35 11.10.2019.

Žalosno je da zbog šačice bijednika iz NH Split mora dokazivati da je hrvatski grad.

Avatar Poskok
Poskok
16:41 11.10.2019.

svima nama kuca hrvatsko srce u prsima. ima nekoliko mutikasa koji nece uspjeti zavaditi hrvatsku djecu. neka uzivaju u dozivljenom ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije