Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRESE GUZOM
Povratak na članak

Pojavio se seksi video jedne od najljepših sportašica svijeta, navijači oduševljeni

A nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici, a video se pojavio na društvenim mrežama i brojni ga korisnici dijele. Na njemu se vidi kako Alex Morgan "twerka" u svlačionici.

Komentari 2

Avatar roker
roker
01:07 09.07.2019.

Jednakost.. Ovo svjetsko prvenstvo ima dvostruko veću gledanost od prošloga, pa ne znam o čemu ti pričaš. Očito se ne baviš sportom pa ne znaš pobjednicima čestitati..

VL
JE
Jednakost
13:54 08.07.2019.

Ovaj Americki nogometni tim je grupa neukusnih zena koje su svojom drskoscu i politikanstvom pokvarile Svjetsko prvenstvo. Umjesto da populiziraju sport i njegovu ljepotu, one su stvarale prkos i odbojnost. Zalosno, FIFA ove provokatore treba otkaciti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.