Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRESE GUZOM

Pojavio se seksi video jedne od najljepših sportašica svijeta, navijači oduševljeni

Alex Morgan
Foto: Instagram/Alex Morgan
1/2
08.07.2019.
u 10:28

A nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici, a video se pojavio na društvenim mrežama i brojni ga korisnici dijele. Na njemu se vidi kako Alex Morgan "twerka" u svlačionici.

U finalu Svjetskog prvenstva nogometašica reprezentacija SAD-a u Lyonu pobijedila je Nizozemsku s 2:0 obranivši naslov osvojen prije četiri godine u Kanadi. To im je četvrti naslov prvakinja svijeta u povijesti.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici, a Alex Morgan "twerkala" je u svlačionici. Video se pojavio na društvenim mrežama i brojni ga korisnici dijele. 

Inače, Alex Morgan po mnogima je najseksepilnija nogometašica svijeta i poziranje ispred objektiva nije ništa novo. Njezino prvo pojavljivanje na stranicama magazina izazvalo je pravi šok jer na sebi nije imala ništa.

'Kupaći kostim' bio joj je nacrtan na golom tijelu. Internetski portal BuzzFeed u jednom izboru Alex Morgan izabrao je za najljepšu sportašicu svijeta ispred naše Antonije Mišure Sandrić.

Dodajmo da je Amerikankama na ovom uspjehu čestitao i predsjednik Donald Trump.

"Sjajna i uzbudljiva utakmica. Amerika je ponosna na vas", poručio je Trump nogometašicama.

>> Pogledajte galeriju s prekrasnom nogometašicom

Alex Morgan
1/15
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar roker
roker
01:07 09.07.2019.

Jednakost.. Ovo svjetsko prvenstvo ima dvostruko veću gledanost od prošloga, pa ne znam o čemu ti pričaš. Očito se ne baviš sportom pa ne znaš pobjednicima čestitati..

JE
Jednakost
13:54 08.07.2019.

Ovaj Americki nogometni tim je grupa neukusnih zena koje su svojom drskoscu i politikanstvom pokvarile Svjetsko prvenstvo. Umjesto da populiziraju sport i njegovu ljepotu, one su stvarale prkos i odbojnost. Zalosno, FIFA ove provokatore treba otkaciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije