Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Pogodio ga pak te mu slomio čeljust, dobio i potres mozga

Washington Capitals Pittsburgh Penguins
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.05.2018.
u 10:51

Washington Capitals i Winnipeg Jets su poveli sa 2-1 u seriji na četiri pobjede svladavši sinoć Pittsburgh Penguinse, odnosno Nashville Predatorse.

Washington Capitals i Winnipeg Jets su poveli sa 2-1 u seriji na četiri pobjede svladavši sinoć Pittsburgh Penguinse, odnosno Nashville Predatorse

Capitalsi su u gostima kod Pittsuburgha u trećoj utakmici drugog kruga doigravanja Istočne konferencije sa 4:3 bili bolji od od Penguinsa, a pobjedu im je donio Aleks Ovečkin koji je zabio pobjednički gol nešto više od minutu prije kraja zadnje trećine. 

Četvrta utakmica se igra u četvrtak u Pittsburghu prije nego se serija vrati u Washington za petu utakmicu koja je na rasporedu u subotu.

Osim Ovečkina pogotke za Washiongton su postigli i John Carlsson, Chandler Stephenson i Matt Niskanen.

Sidney Crosby, Jake Guentzel i Patric Hornqvist su zabili za Penguinse.

Utakmicu je obilježila ozljeda Pittsburghovog Zacha Aston-Reesea kojeg je pogodio pak nakon udarca Toma Wilsona. Aston Reese je zaradio slomljenu čeljust i potres mozga.

Winnipeg Jets su u trećoj utakmici drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije kod kuće sa 7:4 pobijedili sinoć Nashville Predatorse za vodstvo od 2-1 u seriji.

Četvrta je utakmica na rasporedu u četvrtak i igra se u Winnipegu.

Jetsi su gubili 3:0 nakon prve trećine da bi onda u drugoj zabili četiri gola.  Kod rezultata 4:4 nakon 15 minuta igre u zadnjoj trećini, Blake Wheeler zabija dva gola, a onda nakon njega i Brandon Tanev za konačan rezultata 7:4. 

Strijelci za Nashville su bili Mike Fisher, P.K. Subban, Austin Watson i Filip Forsberg. Četiri gola za Winnipeg u drugoj trećini zabili su Dustin Byfuglien dva te Paul Stastny i Jacob Trouba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije