Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Pogodak 'vatrenog' Ante Budimira nije bio dovoljan, Osasuna poražena

La Liga Santander - FC Barcelona v Osasuna
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.12.2020.
u 23:14

Budimir je pogodio za 1-1 u 27. minuti, a to mu je drugi prvenstveni gol za momčad iz Pamplone. Weissman (7,76) i  Orellana (56pen) su donijeli pobjedu Valladolidu, dok je za Osasunu još pogodio Roberto Torres (43)

U dvoboju 13. kola Španjolske lige Valladolid je na svom travnjaku svladao Osasunu s 3-2, a gol za goste polučio je hrvatski reprezentativac Ante Budimir. 

Budimir je pogodio za 1-1 u 27. minuti, a to mu je drugi prvenstveni gol za momčad iz Pamplone. Weissman (7,76) i  Orellana (56pen) su donijeli pobjedu Valladolidu, dok je za Osasunu još pogodio Roberto Torres (43). 

Valladolid je 16. s 13 bodova, a Osasuna predzadnja s 11 bodova. 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drago.miota
10:47 13.12.2020.

ako je ovaj vatreni bolje da nas nema čovijek je ispod prosjeka kad su počeli o njemu pratio sa skoro sve njegove tekme zabije svki 5-6utakmica a obranu uopče ne igra ako nam takvi budu u prvom planu kao i i Pašalić bože sačuvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije