Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni trener

Pogledajte zašto je Mourinho prekinuo intervju Hazardu i Luizu

Jose Mourinho
Foto: Screenshot YouTube
1/2
29.12.2013.
u 20:05

Razlika između pobjednika i gubitnika je mala. Imali smo sreće danas jer smo pobijedili tijesno

Chelsea je došao do velike pobjede, svladao je Liverpool 2:1, a David Luiz i Eden Hazard nakon utakmice svoje su dojmove dijelili s novinarima.

- Bila je ovo sjajna pobjeda, odličan rezultat, pogotovo ako znamo da smo primili pogodak odmah na početku. Drago mi je da imamo igrače poput Hazarda, zbog kojih možemo uživati u fenomenalnom nogometu, rekao je Luiz.

Tada je riječ preuzeo Eden Hazard, a ubrzo je u kadar ušao trener Jose Mourinho i nakratko prekinuo intervju te ih obojicu zagrlio. Čak se i stigao našaliti pa je dobacio kako je Luiz namjerno dobio žuti karton kako bi se mogao otići odmoriti u Portugal nekoliko dana.

A kasnije je Mourinho bio malo ozbiljniji i osvrnuo se na utakmicu.

- Igrači su poput čudovišta, bore se do posljednje sekunde. Razlika između pobjednika i gubitnika je mala. Imali smo sreće danas jer smo pobijedili tijesno.

>>Hazard i Eto'o srušili Liverpool, Redsi pali na peto mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije