Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se prinove

Pogledajte što zna 'kolumbijski Kante' za kojim juri madridski Real

Wilmar Barrios
Foto: Reuters
1/5
27.10.2018.
u 08:30

Barrios je s Boca Juniorsima tek nedavno potpisao novi ugovor, ali ga Realu svejedno neće biti problem dovesti ako je točno da može otići za 24 milijuna eura.

Madridski Real aktivno traži pojačanja. I ne samo na klupi, već i u veznoj liniji. A među prvima na listi želja je navodno 25-godišnji Kolumbijac Wilmar Barrios, trenutačno član Boca Juniorsa.

Tako barem donosi Marca, čiji novinar otkriva da su u kraljevskom klubu razočarani razvojem Marcosa Llorentea, mladića koji je ove sezone zabilježio skromnu minutažu, tek 12 minuta protiv Espanyola.

Barrios je s Boca Juniorsima tek nedavno potpisao novi ugovor, ali ga Realu neće biti problem dovesti ako je točno da na tom papiru stoji da može otići ukoliko netko ponudi 24 milijuna eura.

Ljetos su se za njega navodno zanimali Tottenham Hotspursi, ali je Barrios, kojem inače pojedini navijači tepaju da je kolumbijski Kante, naposljetku ostao u dresu slavnog argentinskog kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:12 27.10.2018.

Realu trebaju top igraci i zvijezde, ovakovih polovnjaka ima i po spanjolskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije