Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO S KLUPE

Pogledajte što su navijači Barcelone poručili Ivanu Rakitiću

Ivan rakitić
UESyndication/PIXSELL
14.01.2017.
u 20:10

Rakitić je u posljednje vrijeme pao u drugi plan, navodno nije u najboljem odnosu s trenerom Luisom Enriqueom. Za njega su zainteresirani City, United i Chelsea.

Barcelona je u 18. kolu Primere s 5:0 ispratila Las Palmas s Camp Noua, a Ivan Rakitić je dobio posljednjih pola sata.

Navijači Barcelone glasno su pozdravili hrvatskog reprezentativca i poručili mu da ga i dalje žele gledati. "Rakitiću, ostani!", jasna je njihova poruka.

Rakitić je u posljednje vrijeme pao u drugi plan, navodno nije u najboljem odnosu s trenerom Luisom Enriqueom. Za njega su zainteresirani City, United i Chelsea.

>> Barcelona razbila Las Palmas, Rakitić i Livaja ušli s klupe

Komentara 1

UN
unbekant
12:21 15.01.2017.

Rakiticu majstore,samo begaj iz tih cigansku nogometnih klubova,begaj u Britaniju,Njemacku,pa makr i u drugoligasa,imaces postovanje i respekt za svoj talenat,bjezi samo......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije