Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Mediji u okruženju raspisali se o pobjedi Hrvatske, oduševio ih je jedan vatreni!

Hrvatska - Wales
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/16
08.06.2019.
u 17:39

Na kraju utakmice mogli su vatreni povisiti rezultat, ali lako je moglo biti i 2:2 jer su Velšani prijetili Dominiku Livakoviću

Hrvatska je s 2:1 pobijedila Wales u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Igrači Zlatka Dalića odigrali su odlično prvo poluvrijeme nakon kojeg su vodili 1:0 autogolom Lawrencea 17. minuti, a u nastavku je na 2:0 povisio 48. minuti. 

U posljednjih pola sata Wales se otvorio i uspio smanjiti na 2:1 pogotkom Brooksa u 77. minuti. 

Hrvatska - Wales
1/15

Na kraju utakmice mogli su vatreni povisiti rezultat, ali lako je moglo biti i 2:2 jer su Velšani prijetili Dominiku Livakoviću

Ova utakmica zainteresirala je i javnost u hrvatskom okruženju pa tako Klix piše kako je 'Hrvatska u nadoknadi spašavala pobjedu protiv Walesa'. 

Crnogorske Vijesti pišu kako je Hrvatska strahovala, ali ipak pobijedila Wales, a srpski Informer spominje kako je Wales sam sebe pobijedio smiješnim autogolom te spominju sjajno izdanje Livakovića.

>>>> Pogledajte hrvatske navijače prije utakmice s Walesom

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 27

GE
genex
17:55 08.06.2019.

koga to još zanima što pišu mediji u okruženju ? recimo mogli ste prenijeti vijest da su ukrajinci postali ustaš nakon jučerašnje petarde.

Avatar Django
Django
18:09 08.06.2019.

Naše okruženje je Mađarska, koja je čak i u istoj kvalifikacionoj grupi. Mene zanima što oni kažu, ali to ovdje ne mogu saznati.

RD
rdg
18:38 08.06.2019.

Vecernji ko Vecernji, naci ce dlaku u jajetu i uvijek popljuvati Hrvatsku, dobivala ili gubila, a uvijek i za sve glorificirati Srbiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije