Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVE NASLOV

Pogledajte što španjolski mediji pišu nakon pobjede, dotaknuli se i hrvatskog ponosa

Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/21
26.01.2020.
u 18:44

Naravno, tijekom utakmice pisali su se euforični naslovi, ali na kraju su morali priznati kako je bolja momčad pobijedila, a uostalom, jedina neporažena momčad zasluženo je i osvojila naslov

Hrvatska je europski viceprvak! Velik je to uspjeh, iako bismo svi prije utakmice rekli kako naši nikada nisu bili bliže europskom naslovu. Nakon sjajnih igara u Austriji i Švedskoj, izabranici Line Červara stigli su korak do jedinog naslova koji hrvatski rukomet do sada nije uspio osvojiti. 

Ipak, u finalu je bolja bila Španjolska, a naši protivnici su mogli dugo pamtiti prednost od 16:12 kada je Hrvatska ipak stigla veliku prednost. 

Naravno, tijekom utakmice pisali su se euforični naslovi na španjolskim poratli, ali na kraju su uz slavlje odali priznanje i Hrvatima

Hrvatska je pokazala ponos u najgorem trenutku za Španjolsku pisala je Marca kada su se naši rukometaši vratili u utakmicu, ali na kraju utakmice osvanuo je naslov: Prvaci i Tokio! - aludirajući na izravan odlazak njihove reprezentacije na Olimpijske igre. 

- Europsko zlato i ulaznica za Olimpijske igre - piše Mundo Deportivo.

RTVE kratko dodaje: 

- Španjolski, europski prvak nakon što je porazila Hrvatsku

>>> Pogledajte hrvatske navijače u Stockholmu

 

 

 

 

Komentara 24

Avatar Django
Django
18:59 26.01.2020.

Tja, da španjolski suci nisu odradili pola posla u utakmici sa Norveškom, tko zna kako bi se sve završilo. Pa naši su već od prve minute, to se dobro vidjelo,disali na škrge. Jesu i Španjolci ali su bili taman toliko odmorniji koliko nisu igrali produžetke, to i rezultat pokazuje. A sve skupa je svinjarija ehf-a, jer su oni krivi za ovo mrcvarenje igrača, bez obzira tko igrao u finalu.

AG
Agricola
19:21 26.01.2020.

Da moja reprezentacija u ni jednom sportu ne valja i da sam iskompleksiran, i da sam ljubomoran pripadnik nacije koje na demografskom životu održavaju Džorđeviči, Pajoviči, Ibrahimbegiči, i Lazareviči možda bih i ja išao na internetske stranice neke države kojaa je jača, bolja u svim sportovima, snažnija, ljepša, kulturnija, s boljim ljudima pa tamo trolao i ispucavao komplekse. Ovako dok mali iskompleksirani dolaze na naše s nama je sve u redu, a oni bi trebali razmisliti kad bi imali čime :)

Avatar Bond007
Bond007
19:23 26.01.2020.

Hrvati su oduvijek borci ! Za sve smo se morali pomuciti. Nista nam nije poklonjeno. Bog i Hrvati zauvijek !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije