Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Pogledajte što je igrač Juvea napravio, video postao viralni hit

Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
11.04.2018.
u 23:51

Oliver je prema mnogima prestrogo dosudio kazneni udarac za Real i oko te njegove odluke već se sad u cijelom svijetu vode burne rasprave.

Juventus je do sudačke nadoknade imao vodstvo protiv Reala u Madridu 3:0 i produžetke, a onda je nakon kontakta Lucasa i Benatije sudac Michael Oliver pokazao na bijelu točku i omogućio Ronaldu da zabije gol vrijedan polufinala.

Igrači Juventusa su se bunili, žestoko su protestirali kod engleskog suca, a on je proteste samo odbijao. Štoviše, legendarni Gigi Buffon dobio je crveni karton.

Oliver je prema mnogima prestrogo dosudio kazneni udarac za Real i oko te njegove odluke već se sad u cijelom svijetu vode burne rasprave. 

Juventus
1/10

A što o njegovoj odluci misli jedan nogometaš Juvea mu je jasno dao do znanja već na samom terenu. Giorgio Chiellini je gestikulacijom rukama prema sucu i igračima Reala pokazao da misli da je sudac potplaćen.

"Platili ste, platili ste", vikao je Giorgio Chiellini igračima kraljevskog kluba, a video je već postao viralni hit.

Komentara 3

Avatar southman
southman
07:33 12.04.2018.

Za Buffona je poznato da je jedan od vođa kladioničarske mafije u Italiji . Juventini su zadnji koji bi se trebalo ovako ponašati !

Avatar whack.tack
whack.tack
07:58 12.04.2018.

ako netko zna o podmicivanju, onda je to svakako juve koji je zavrsio u II ligi zbog toga.

TO
Tomi0713
07:06 12.04.2018.

Ovo je najgori novinar ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije