Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE EP-A

Pogledajte što će HTV prenositi dok se hrvatski rukometaši budu borili za zlato

Kovačević Čosić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
25.01.2020.
u 11:44

Nacionalna televizija sutra će u terminu dok rukometaši igraju finale EP-a, prenositi meč rukometašica Podravke Vegete. One od 15:30 u Koprivnici igraju protiv mađarskog Siófoka u EHF kupu.

Hrvatska rukometna reprezentacija u Stockholmu igra veliki finale Europskog prvenstva. Protivnik je Španjolska, a susret počinje u 16:30.

Finale će, kao i cijeli turnir, prenositi RTL budući da su se rukometaši još ranije "odselili" s HTV-a. Zanimljivo, nacionalna televizija sutra će u terminu dok rukometaši igraju finale EP-a, prenositi meč rukometašica Podravke Vegete. One od 15:30 u Koprivnici igraju protiv mađarskog Siófoka u EHF kupu.

A nakon što završi utakmica rukometašica Podravke, HTV će se prebaciti u Budimpeštu. Prvo će prenositi susret za treće mjesto na Europskom vaterpolskom prvenstvu. Hrvatska je, nažalost, izgubila u polufinalu pa će sutra od 17:30 igrati za broncu protiv Crne Gore.

Na HTV-u će se moći pogledati i prijenos finala EP-a u vaterpolu. Sastaju se Mađarska i Španjolska, a njihova utakmica počinje u 19 sati.

>> A bivši komentator HTV-a Drago Ćosić danas radi kao suradnik Hrvatskog rukometnog saveza. Pogledajte video!

Komentara 25

CR
Crocirih
13:07 25.01.2020.

Totalno nesposobni luđaci.. Tako je to kada se zapošljavaju podobni a ne sposobni..

MA
Maro
13:51 25.01.2020.

Hoće li netko konačno pokrenuti peticiju da se ukine ta golema uhljebnicka institucija koja troši bezglavo javni novac?!? Neka ostane mala institucija koja ce brinuti o agencijskom novostima i javnom informiranju i to pod višestrukom kontrolom razlicitih civilnih udruga radi objektivnosti

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:48 25.01.2020.

Dobro da ne emitiraju emisiju o proizvodnji ajvara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije