Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava igračica

Pogledajte sramotan ženski UFC okršaj na nogometnoj utakmici u BiH

Mladost - Željezničar
Foto: drukciji.ba
1/3
08.05.2017.
u 12:32

Mladost i Željezničar podijelili su bodove (1:1). Za razliku od rezultata, na igralištu nije bilo nimalo miroljubivo.

Ružnim scenama svjedočili su gledatelji na utakmici osmog kola Prve ženske nogometne lige u Nević Polju u BiH. Mladost i Željezničar podijelili su bodove (1:1), no na igralištu nije bilo nimalo miroljubivo, za razliku od rezultata.

Pred sam kraj utakmice, u 87. minuti, kako piše Drukciji.ba, igračica Željezničara Silvija Sekačić divljački je nasrnula na suparnicu Adnu Ljubanović.

Nakon što ju je srušila na pod, sjela joj je na leđa i neprestano je udarala šakama. Ni glavni sudac Dervić Senad nije mogao udaljiti nasilnu igračicu od nogometašice Mladosti pa je sve sličilo na UFC borbu. Sve se smirilo tek kad su pritrčale ostale igračice.

– Kojim riječima opisati ovaj čin, a da ostanemo u granicama pristojnog. Dovoljno je reći da ovakvo ponašanje nema veze sa zdravom pameću. Ovakvim osobama nije mjesto u nogometu i definitivno su zaslužile doživotnu suspenziju, izjavili su iz ŽNK Mladost.

Sudac je isključio borbenu Silviju Sekačić, a vidjet ćemo hoće li joj Nogometni savez FBiH odrediti težu kaznu.

Komentara 2

SC
schwertransport
13:13 08.05.2017.

Kad se zenske bave muskim sportom onda imaju i neke druge sklonosti

DU
Deleted user
13:32 08.05.2017.

MMA, tj UFC je sport, a ovo je divljanje i tucnjava. Kao da netko nekoga pogodi nogom u glavu, a netko kaze da igraju nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije