Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajno izgleda

Serena mamila uzdahe svojim seksi izdanjem na Australian Openu

Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.01.2019.
u 10:34

Podsjetimo, Serena je kombinezon nosila i na prošlogodišnjem Roland Garrosu, gdje joj je predsjednik francuskog teniskog saveza Bernard Giudicelli zabranio da se tako odijeva

Amerikanka Serena Williams za samo 49 minuta igre pobijedila je  Njemicu Tatjanu Mariju sa 6-0, 6-2 u prvom kolu Australian Opena.  Prvi je set trajao samo 19 minuta, a nakon meča Serena je tješila suparnicu koja nije mogla sakriti suze.

Ipak, ni pobjeda ni njeno ponašanje prema protivnici nisu glavna priča tog susreta. Williams je najviše reakcija izazvala svojim izborom odjeće za meč.

U zelenom kombinezonu i mrežastim čarapama plijenila je pažnju i poglede da je muški dio publike "požalio" što je meč završen za manje od sat vremena. 

Podsjetimo, Serena je kombinezon nosila i na prošlogodišnjem Roland Garrosu, gdje joj je predsjednik francuskog teniskog saveza Bernard Giudicelli zabranio da se tako odijeva. Kako Sereni stoji kombinezon pogledajte u galeriji.

Serena Williams
1/8

 

Ključne riječi

Komentara 8

YU
yurkov
11:44 15.01.2019.

Mike Tyson u minici

MA
marcel97
11:19 15.01.2019.

Ajme meni, koji ukus!

ČE
četverac
13:09 15.01.2019.

Ovi u Večernjem listu stvarno imaju osjećaj za humor. Mudro su izostavili ime autora tako da ne znamo jel uzdišu muški ili ženske. Ili samo ovi gladni klikova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije