Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARAO SE

Pogledajte Ronaldov izraz lica kada je doznao da nije najbolji, reakcija postala hit!

Ronaldo
Foto: Pixsell/Reuters
1/9
10.06.2019.
u 10:56

Najboljim igračem prvog izdanja Lige nacija proglašen je Portugalac Bernardo Silva, koji je tako okrunio sjajnu sezonu u kojoj je osvojio trostruku krunu s Manchester Cityjem.

Nogometna reprezentacija Portugala pobjednica je prvog izdanja Lige nacija nakon što je sinoć u finalnom susretu u Portu ispred 47.000 gledatelja pobijedila Nizozemsku s 1:0. 

Portugalci su na putu do trofeja osvojili prvo mjesto u skupini ispred Italije i Poljske, potom u polufinalu pobijedili Švicarsku s 3:1, a u završnom susretu i Nizozemsku.  

Cristianu Ronaldu i društvu to je drugi veliki naslov u posljednje tri godine nakon što su 2016. slavili na Europskom prvenstvu u Francuskoj. 

Portugalu je za naslov pobjednika pripalo i 10.5 milijuna eura, dok su Nizozemci zaradili devet milijuna eura. 

Nakon utakmice najboljim igračem prvog izdanja Lige nacija proglašen je Portugalac Bernardo Silva koji je tako okrunio sjajnu sezonu u kojoj je osvojio trostruku krunu s Manchester Cityjem.

Cristianu Ronaldu to nije najbolje sjelo. Kada je službeni spiker to objavio, napadač Juventusa naglo je promijenio izraz lica te samo nešto kratko dobacio suigraču. Njegovu reakciju pogledajte OVDJE.

Ronaldo je na kraju izabran u najbolju momčad natjecanja, a ona izgleda ovako: Pickford; Semedo, Van Dijk, Dias, Guerreiro; F. De Jong, Carvalho, Shaqiri, Silva, Guedes, Ronaldo.

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:11 10.06.2019.

Pišete gluposti. Pa odigrao je samo dvije od šest utakmica. Kako uopće može biti u konkurenciji ? Mogao bi samo za završni turnir a to se nije dodjeljivalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije