Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI USPJEH

Pogledajte reakcije srpskih medija nakon trijumfa Dinama, svi ponavljaju jednu stvar

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
04.12.2020.
u 07:00

"Balkanski okršaj nekadašnjih prvaka SFRJ moguć je jer će Zvezda sigurno kao drugoplasirana iz svoje grupe čekati ždrijeb, a Zagrepčani će svakako biti u grupi njenih potencijalnih rivala, jer su osvojili prvo mjesto u svojoj grupi", piše Blic.

Dinamo je sinoć na impresivan način izborio proljeće u Europi. Modri su svladali Feyenoord s 2:0, osvojili prvo mjesto u skupini i još su uvijek bez primljenog gola.

Mediji u Srbiji nisu posvetili puno prostora trijumfu Dinama, no tamošnji mediji opširno izvještavaju o tome da bi Crvena zvezda mogla biti protivnik hrvatskog prvaka u šesnaestini finala Europske lige. Naime, Dinamo je osvojio prvo mjesto i bit će nositelj u ždrijebu, dok je Zvezda druga u skupini s Hoffenheimom, Slovanom i Gentom pa neće biti nositelj. Evo reakcija medija iz Srbije.

"Balkanski okršaj nekadašnjih prvaka SFRJ moguć je jer će Zvezda sigurno kao drugoplasirana iz svoje grupe čekati ždrijeb, a Zagrepčani će svakako biti u grupi njenih potencijalnih rivala, jer su osvojili prvo mjesto u svojoj grupi", piše Blic.

I Mondo napominje da je zagrebački Dinamo potencijalni protivnik Zvezde, ali da bi mogla čak i na Real Madrid ili Manchester United ako te dvije momčadi osvoje treće mjesto u skupini Lige prvaka.

Alo navodi da "Zvezda u nokaut fazi može na Dinamo Zagreb" i da je već sada jasno da beogradsku momčad 15. prosinca čeka težak ždrijeb.

Telegraf je najviše prostora dao uspjehu Dinama.

"Nogometaši Dinama iz Zagreba dominantno su se plasirali u nokaut fazu Europske lige, bez primljenog gola nakon pet utakmica i s prvog mjesta skupine K", stoji u tekstu.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Ledeni
Ledeni
08:22 04.12.2020.

Malo prenesite što o nama pišu Talijani, Slovenci, Mađari. Zbog čega inzistirate na prenošenju vijesti iz države nepismenih opančara?

Avatar Golum
Golum
08:18 04.12.2020.

Zasto bi nas trebalo zanimati sta srbi pisu?

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:18 04.12.2020.

Čak i srpski mediji ljeoše pišu od V. Hartije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije