Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK BRANIČA

Pogledajte prve reakcije navijača na poziv Ćaleti-Caru, nešto im nije jasno

Nikola Katić i Duje Ćaleta-Car
Foto: PIXSELL
1/4
28.10.2019.
u 13:27

Tamo je miljenik svog trenera Stevena Gerrarda, ali važnija je činjenica i da se već spominjalo kako BiH gleda prema Katiću kako bi ga preuzeli našoj reprezentaciji jer stasiti branič/veznjak ima dvojno državljanstvo

Zlatko Dalić objavio je popis za utakmicu sa Slovačkom, ključni susret u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koji se 16. studenog igra na Rujevici te prijateljsku utakmicu s Gruzijom tri dana kasnije u Puli.

Najvažnija je vijest da se među svjetske doprvake vraća Duje Ćaleta-Car, a HNS je popis objavio i na svojoj Facebook stranici gdje su već pristigle i prve reakcije navijača reprezentacije. 

Naravno, neki se slažu s pozivom stoperu Marseillea, ali i ima onih koji su protiv da ga se zove u reprezentaciju. 

Ipak, veliki broj navijača pitao se zašto nije pozvan Nikola Katić koji igra u škotskom Glasgow Rangersu

Tamo je miljenik svog trenera Stevena Gerrarda, ali važnija je činjenica i da se već spominjalo kako BiH gleda prema Katiću kako bi ga preuzeli našoj reprezentaciji jer stasiti branič/veznjak ima dvojno državljanstvo. 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

– Do sada nije bilo interesa, ali tko zna što budućnost nosi. BiH je moja zemlja kao i Hrvatska, tu sam rođen i rado dođem u svoj Stolac kada god sam u prilici... Teško je sada davati neke odgovore, pogotovo jer sam prethodno igrao baš za Hrvatsku. Vidjet ćemo, kažem, nikad se ne zna – rekao je Katić.

Ovo su samo neki od komentara:

(Nemojte pozvati Katića...sad dok nemamo stopere stavite Ćaletu, pa nek se vrti oko sebe...)

(Jedvaj, Mitrović i Ćaleta-Car su izbori za stopera, mislim da je Perić jos neiskusan)

(Perić igra Ligu prvaka s Dinamom i za mene je on bolji od svih Dinamovih stopera. Po mom mišljenju, on je novi Vedran Ćorluka)

(Katića nema, krasno, a trebao je biti u prvih 11 na ovoj utakmici, a ne samo biti pozvan...opet nema ni Budimira kao zamjene za Petkovića)

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih igrača

 

 

 

 



 

 


 

Komentara 6

Avatar petrolio
petrolio
14:37 28.10.2019.

sramota!kakvu poruku je dalić ovime poslao mladim nogometašima?? odbijte slobodno igrati za mladu repku kad želite i za par mjeseci će se sve zaboraviti!!!!

KE
kentie
14:16 28.10.2019.

Maske su napokon palei ispale ispred Halloween night-a...Dale iz mahale donje je nepopravljivi ajdukovac i tu nema što dalje da se nariča i priča...sad mi je jasno zašto su se Dalićevi podanici sami pobijedili u finalu SP-a u Rusiji...pa bili su mamurni i opičeni od tuluma snoćka sa četvrtka na petak u Moskvi....di je glavni lik bio Mladen Grdović koji s jutra ob 5 urih nije bil' u stanju složit tri čiste i poštene riči kak' sliči, liči i priliči koliko je bio u mamurluku i memenluku (btw. mogu si misliti koji su gromovi i strijele pucali i štucali nakon svršetka finala od strane Davora koji je bio nogometaš bez mane i straha, pogotovo potonjeg, prema bilo kome i ikome u nogometu-ta on je smiono i bezobrazno, na fantastičnu parabolu Asanovića bez pardona i bon-tona spičio i zbičio golčinu na kvadrat bahatom Barthezu u polufinalu Francije i Kroacije na SP-u AD1998)....stoga i razumijem laganu i diskretnu distanciranost Davora od repke i izbornika cilo vrime post festum SP-a (Naime propustili su milenijsku priliku i nepriliku da jednom za svagda budu svjetski prvaci u najprestižnijoj sporednoj igrački na svitu i u okolici)...i kolektivnog ludesanja i ludovanja crovljana i državljana Lijepe naše bez debele snaše...u dva polčasa ludega tjedna nakon SP-a...

Avatar Uskok
Uskok
17:12 28.10.2019.

Svi izbornici. Svi sve znaju. Pa tako i ja. :)) Mogao je pozvat Katića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije