Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAN ZONA

Pogledajte prve reakcije navijača Dinama nakon velikog remija u Ukrajini

Šahtar - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/17
22.10.2019.
u 21:01

Priličan je broj komentara, dosta je negativnih na račun Petra Stojanovića, ali izdvojili smo još neke zanimljive reakcije

Dinamo je u utorak u Harkivu s ukrajinskim Šahtarom odigrao 2:2 i tako osvojio bod u trećem kolu Lige prvaka. Dinamo je bio na korak do pobjede, ali je po igri bio bliži pobjedi, imao je i 2:1 vodstvo i velika je šteta što nije upisao sva tri boda i napravio ogroman korak prema novom prezimljavanju u Europi.

Nakon utakmice pogledali smo reakcije Dinamovih navijača na službenoj Facebook kluba zagrebačkog kluba. 

Priličan je broj komentara, dosta je negativnih na račun Petra Stojanovića, ali izdvojili smo još neke zanimljive reakcije. 

- (Pa ne može bez drame)

- (Samo jako bolji ste)

- (Moj ponos. Čestitke)

- (Šteta ,ali bod i dva gola u gostima kao neboder)

- (Europa još nije svjesna kolko smo mi jaki...SAMO DINAMO)

 (Proljeće i kratki rukavi su na vidiku i ove godine u Europi)

Ostale komentare pročitajte ovdje

Bod je lijepi ulov, godinama se o bodu na gostvanju u Ligi prvaka moglo samo sanjati, zadnjeg su osvojili 1999. u Marseilleu, a jučer su plavi u Harkivu bili jako blizu pobjede nakon 13 poraza na gostovanjima. Plavi su na kraju mogli i slaviti, Olmo je pobjegao, ali je 90. minuti pogodio vratnicu, kakva šteta, koliko je to bilo blizu. I vjerujemo da će za dva tjedna u Zagrebu biti žestoko protiv ovog istog suparnika, pred punim Maksimirom.

>>> Pogledajte što je igrač Dinama Bruno Petković rekao na gostovanju u Večernji TV-u

 



 

Ključne riječi

Komentara 4

MK
MKGRA
21:23 22.10.2019.

Novinari Ajde vise prestanite pisati sto je bili prije 20 g. i te vaše tradicije i usporedbe, pišite o današnjoj utakmici

ST
strike
21:14 22.10.2019.

Bravo momci

PA
Pajdo
21:22 22.10.2019.

Dobar igrac ali jos nije naucio Hrvatski jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije