Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Andrej Kramarić zabio dva pogotka u pobjedi Hoffenheima

Andrej Kramarić
Foto: DPA/PIXSELL
1/7
Autori: Drago Hudika, Hina
13.05.2017.
u 17:25

Hrvatski reprezentativac je zabio dva pogotka za Hoffenheim. Ukupno je ove sezone zabio 14 golova

Andrej Kramarić ponovno trese suparničku mrežu. U 33. kolu njemačke lige njegov Hoffenheim pobijedio je Werder u gostima sa 5:3.


gdgffghjghgf by worldfoot

Nakon što je Szalai (7) načeo mrežu domaćina, hrvatski je reprezentativac u 11. minuti povećao vodstvo Hoffenheima na 2:0. Strijelac trećeg pogotka za goste bio je u 40. minuti Zuber. 

Kramarić je bio strijelac i u 49. minuti za uvjerljivo vodstvo od 4:0. Kramariću je ove sezone zabio 15 pogodaka.


goal by videosansebastian

Dvije minute kasnije Bičakčić je zabio za 5:0, a smanjio je Gebre Selassie u 59. minuti. Poraz su ublažili Bragfrede (86) i Bauer (90).

Hoffenheim je i prije ovog kola osigurao plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka, no ovom pobjedom je ostao u igri i za izravan plasman u elitno natjecanje Starog kontinenta. Uoči zadnjeg kola ima isti broj bodova kao i Borussia Dortmund na trećem mjestu, posljednjem koje izravno vodi u LP.

Aktualni prvak Bayern je sjajnom susretu na gostovanju pobijedio RB Leipzig 5:4 nakon što je gubio 1:3 i 2:4. Bavarci su okrenuli rezultat postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi. Strijelci za Bavarce bili su Robert Lewandowski (17-11m, 84), Thiago (60), David Alaba (90+1) i Arjen Robben (90+5), dok su golove za RB Leipzig zabili Marcel Sabitzer (2), Timo Werner (29-11m, 65) i Yussuf Poulsen (47).

Eintracht Frankfurt našeg Nike Kovača je izgubio na gostovanju u Mainzu 2-4 nakon što je vodio 2-0. Eintracht je poveo golovima Branimira Hrgote (42) i Haris Seferović (50), no Mainz je zabio četiri gola za pobjedu kojom je načinio veliki korak prema osiguranju prvoligaškog spasa. Strijelci za Mainz bili su Jhon Cordoba (60), Stefan Bell (62), Yoshinori Muto (76) i Pablo De Blasis (90+3-11m).

Ingolstadt je na gostovaju kod Freiburga odigrao 1:1 i kolo prije kraja se pridružio  Darmstadu na putu u drugu ligu. Ostaje tek upitno tko će u dodatne kvalifikacije. Trenutačno tu poziciju drži HSV sa 35 bodova, dok Wolfsburg, Augsburg i Mainz imaju po 37 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije