Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki zlatan

Pogledajte novi potez 'drskog' Ibre kojim je navijače ponovno bacio u trans

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
13.10.2018.
u 18:13

Raskoš svog talenta Ibra ne dokazuje samo svojim golovima, već i nevjerojatnim driblingom koji je u posljednjem kolu oduševio svoje navijače.

Zlatan Ibrahimović od svog prelaska u Sjedinjene Američke Države iz dana u dan sve više oduševljava navijače svojima potezima, golovima i zalaganjem na terenu čime dokazuje da baru nije preletio samo zbog milijuna.

Raskoš svog talenta Ibra ne dokazuje samo svojim golovima, već i nevjerojatnim driblingom koji je u posljednjem kolu oduševio svoje navijače.

Naime, Ibrahimović je primio loptu, zarolao protivničkog obrambenog igrača i samouvjereno nastavio trčati terenom. Zlatan u Los Angelesu uživa veliku podršku svojih fanova koji pomno prate svaki njegov potez. 

>> Pogledajte reklamu u kojoj glumi Zlatan Ibrahimović

 

Komentara 7

ZZ
Zz73
19:27 13.10.2018.

Napuhani kreten

Avatar Roy Bean
Roy Bean
20:41 13.10.2018.

Je odmah je imao poLuciju. Ta se kuži u nogomet kao i Mara u krivi k...c

DH
dalibor.hren
20:24 13.10.2018.

Kaj je tu nevjerojatno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije