Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U velikoj krizi

Pogledajte nevjerojatan promašaj Ibrahimovića, i sam se sebi smijao

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
31.10.2016.
u 09:09

Zlatan Ibrahimović tako je nastavio svoj niz, već 678 minuta nije postigao gol i za njega je to postalo zabrinjavajuće.

Nogometaši Manchester Uniteda u subotu su još jednom kiksali na svom terenu, odigrali su 0:0 protiv Burnleya i razočarali svoje navijače. Crveni vragovi zaista su bili bolja momčad, dominirali su tijekom cijele utakmice, ali lopta nije htjela u gol. Imali su posjed lopte 72 posto, uputili čak 37 udaraca (11 u okvir),  ali gol nisu uspjeli zabiti.

Zlatan Ibrahimović tako je nastavio svoj niz, već 678 minuta nije postigao gol i za njega je to postalo zabrinjavajuće. A imao je u subotu nekoliko prilika, od kojih se posebno ističe ona u 90. minuti kada je iz neposredne blizine prebacio gol. Lopta je bila brza, ali Ibra iz najboljih dana to bi zasigurno zabio. Zato i ne čude kritike s kojima se suočava u posljednje vrijeme, sve više se govori kako je star i kako više nije vrhunski napadač...

>>City se iskalio protiv WBA, United ni iz 37 udaraca nije uspio zabiti Burnleyu

Komentara 1

BA
balic
12:04 31.10.2016.

Trebali su za njega gol podignit, mozda bi pogodio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije