Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako je počeo
Povratak na članak

Pogledajte kako je Miočić u svom debiju brutalno prebio suparnika

I dok su sportska borilišta utihnula za vrijeme pandemije koronavirusa UFC svoje fanove na društvenim mrežama časti najboljim borbama svoje organizaciji

Komentari 2

KA
kajbum
01:08 06.04.2020.

Tekst o Miocicu a stavite video ovog kretena Cro copa

VL
Avatar Psychlist
Psychlist
19:40 05.04.2020.

Odličan borac je Stipe Miočić. Koliko je dobar nije se dalo naslutiti iz prvih borbi, ali kako je vrijeme prolazilo sve više je bilo jasno da se radi o vrhunskom borcu i drago mi je da ga je zdravlje poslužilo te da je uspio napraviti odličnu karijeru. Nadam se samo da će još koji puta uspjeti obraniti titulu čime bi zacementirao mjesto najboljeg MMA borca teške kategorije u povijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.