Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Pogledajte maestralnu asistenciju Marka Roga u pobjedi Napolija

Soccer - International Friendly - Argentina v Croatia - Upton ParkArgentina's Lionel Messi tussles for the ball with Croatia's Marin Leovac and Croatia's Marko Rog during the International friendly match at Upton Park, London.Nick Potts Photo: Press Assoc
Foto: Reuters/PIXSELL
11.01.2017.
u 09:15

Hrvatski veznjak probio se između dvojice obrambenih igrača Spezije po desnoj strani, prebacio i vratara te na drugoj stativi idealno poslužio Gabbiadinija

Nogometaši Napolija prva su momčad koja se plasirala u četvrtfinale talijanskog Kupa, nakon što su u utorak na svom stadionu svladali drugoligaša Speziju s 3-1 (1-1), a hrvatski reprezentativac Marko Rog bio je asistent kod trećeg pogotka Napolitanaca.

Rog je bio u početnoj postavi Napolija, baš kao i njegov suigrač iz hrvatske reprezentacije Ivan Strinić, kojega je u 78. minuti zamijenio Albanac Hysaj.

Napoli je poveo već u 3. minuti pogotkom Poljaka Zielinskog. Spezia je izjednačila u 35. minuti preko Piccola, a rezultat na poluvremenu bio je 1-1. U drugom dijelu Napoli je bio znatno bolja momčad, što je rezultiralo s još dva pogotka u mreži gostiju.

Prvo je Giaccherini u 56. minuti lijepim volejem pogodio za 2-1, a samo minutu kasnije konačnih 3-1 postavio je Gabbiadini koji je prsima ugurao loptu u mrežu nakon sjajnog prodora Marka Roga. Hrvatski veznjak probio se između dvojice obrambenih igrača Spezije po desnoj strani, prebacio i vratara te na drugoj stativi idealno poslužio Gabbiadinija kojem nije bilo teško ugurati loptu u mrežu.

Napoli je prošle godine ispao u četvrtfinalu od Intera, a posljednji od pet trijumfa u Kupu Napolitanci su ostvarili prije tri sezone.

Komentara 1

SE
sestrićna
10:45 11.01.2017.

borbenost žustrina brzina tehnika..bravo markooo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije