Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeličnih živaca

Pogledajte Kekovu reakciju nakon Gavranovićevog pogotka

Matjaž Kek
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
27.07.2017.
u 14:28

U prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka Rijeka je kod Salzburga igrala 1:1

Matjaž Kek rijetko pokazuje emocije tijekom utakmice. Rijekinog trenera nećete vidjeti s uzdignutim rukama ili stisnutom šakom kada njegova momčad zabije pogodak ili pobijedi. A kada nešto ispadne kako nije želio onda samo odmahne rukom.

U prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka Rijeka je kod Salzburga igrala 1:1. Hrvatski prvak je poveo u 30. minuti. Ristovski je ubacio s desne strane, a Gavranović je glavom zatresao mrežu domaće momčadi.

via GIPHY

Radovali su se svi od igrača, navijača, stručnog vodstva i pričuva, ali samo jedna osoba nije pokazivala emocije - Matjaž Kek. Rijekin trener je znao da se mora igrati još sat vremena i trebalo je pripremiti taktiku za nastavak.

Matjaž Kek
1/16

Riječani imaju sjajan rezultat uoči uzvratne utakmice koja se 2. kolovoza igra na Rujevici. Prođe li hrvatski prvak u doigravanje za Ligu prvaka možda na kraju i Kek uleti u teren s uzdignutim rukama...

Komentara 2

SK
skikos
17:30 27.07.2017.

Dobar trener nema price,ali nije dosao na trening u Salzburg,mislim opet trenirka i pred kolo lige prvaka....Malo je seljasto....

MA
Majur
14:47 27.07.2017.

Odličan trener...bilo bi mi kao dinamovcu drago da preuzme Dinamo,ali...čini mi se da čovjek ima svoje "ja" i "kičmu",tako da ne dopušta da mu se netko petlja u posao trenera....i tu završava nada da će preuzeti Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije