Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golovi reala

Pogledajte dvije katastrofalne pogreške vratara Liverpoola

Real Madrid - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
26.05.2018.
u 22:15

Vratar Liverpoola Karius loptu je uhvatio u ruke i onda bez razloga išao žuriti i napravio katastrofalnu pogrešku

U prvom poluvremenu finala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola nije bilo golova, ali je zato nastavak krenuo furiozno. 

Već u 48. minuti Isco je pogodio gredu, a samo tri minute kasnije kraljevski klub je poveo. I to, rekli bismo, ni kriv, ni dužan.

Vratar Liverpoola Karius loptu je uhvatio u ruke i onda bez razloga išao žuriti i napravio katastrofalnu pogrešku. Pokušao je baciti loptu, ali njegovu namjeru pročitao je Benzema i zabio za 1:0.

Na žalost Liverpoolovih navijača, Karius je kasnije još jednom loše reagirao i omogućio Baleu da prelomi utakmicu.

 

Komentara 16

DA
darkohorva
23:04 26.05.2018.

Luka Modrić pobjednik.

ZA
zagi101
23:32 26.05.2018.

ajd da jednom pogriješi ali dva puta i to u jednom poluvremenu, fakat je idiot, ali bitno da ima istetovirane ruke. za tetovaže mu jedino i služe.

TR
tramontana
23:04 26.05.2018.

Jadan čovik, ka da su ga začarali-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije