Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šetao Stradunom

Pogledajte predivnu poruku koju je UFC-ova zvijezda šalje iz Dubrovnika

Alistair Overeem
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/5
07.07.2020.
u 19:48

Velika UFC-ova zvijezda šetala je Stradunom u pratnji obitelji, supruge Danielle Toele, te dvije kćerkice Yazz-Ley Rey i Sensi-Liss Royce

Nizozemski MMA borac Alistair Overeem ljeuje u Hrvatskoj, a u utorak se prošetao Dubrovnikom.

Velika UFC-ova zvijezda šetala je Stradunom u pratnji obitelji, supruge Danielle Toele, te dvije kćerkice Yazz-Ley Rey i Sensi-Liss Royce.

Alistair Overeem
1/16

Predvečer je Alistair Overeem na svom Instagramu objavio dvije fotografije iz Dubrovnika. Po izrazu na licu očito se dobro zabavlja.

'Nekoliko dana uživanja u predivnom Dubrovniku', piše Alistair Overeem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoying a couple days off in the beautiful Dubrovnik ☀️

Objavu dijeli Alistair Overeem (@alistairovereem)

A Nizozemac je u svibnju proslavio 40. rođendan, ali još uvijek želi borbu za naslov UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji.

No Overeem će trebati malo pričekati, jer prvo što slijedi je treća borba između prvaka Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

No i nakon toga bi još moralo proći neko vrijeme dok ne dobije priliku, jer je na službenoj ljestvici teške kategorije tek na sedmom mjestu.

Nizozemac je u posljednje četiri borbe izborio tri pobjede, a poraz Jairzinha Rozenstruika samo je u njemu razbuktalo želju da barem još jednom dobije priliku boriti se za naslov svjetskog prvaka.

Ključne riječi

Komentara 1

MB
mockin_bird
09:28 08.07.2020.

pesa nema na stradunu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije