Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki prijatelji

Pogledajte kako su Modrić i Ramos oduševili plesom u svlačionici

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/9
27.05.2018.
u 11:06

- Ovo je nevjerojatno, povijesni uspjeh. Ne znam hoće li itko u budućnosti ponoviti ovaj uspjeh

Luka Modrić jučer je još jednom potvrdio svoju klasu. U pobjedi Reala protiv Liverpoola (3:1) odigrao je još jednu dobru utakmicu i potvrdio svoju nogometnu genijalnost.

Otkako je stigao u Real, Luka je postao jedan od ključnih igrača kraljevskog kluba i osvojio čak četiri Lige prvaka. Tako se izjednačio s nogometnim velikanima poput Messija, Inieste, Xavija, Seedorfa, Ramosa...

Luka Modrić
1/28

- Ovo je nevjerojatno, povijesni uspjeh. Ne znam hoće li itko u budućnosti ponoviti ovaj uspjeh. Dva naslova zaredom je nevjerojatno, a ovo je povijesno - rekao je kapetan hrvatske reprezentacije.

Na terenu je slavio s obitelji koja ga je bodrila s tribina stadiona u Kijevu, a slavlje se nastavilo u svlačionici. Luka je skakao od sreće sa suigračima, a posebno emotivan bio je zagrljaj s velikim prijateljem Sergijom Ramosom, suigračem s kojim je izgradio poseban odnos i kojega je svojevremeno doveo u Hrvatsku.

Hrvatski i španjolski nogometaš kratko su zaplesali, a onda se zagrlili, svjesni da su zajedno učinili velike stvari i ispisali nogometu povijest.

Komentara 14

NO
nostradamus11
12:19 27.05.2018.

evo bas su me odusevili..prekrasno..sve stavljam na repeat da upijem svaki korak

Avatar rubinet
rubinet
11:29 27.05.2018.

Je li pjevao Vilu Velebita?

PR
prajdali100
12:09 27.05.2018.

Luka ogrnut Hrvatskom zastavom ! Udbina kopilad na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije