Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA ZABUNA

Pogledajte kako se Schweinsteiger uvjerio da Amerikanci nemaju pojma o nogometu

Schweinsteiger
Reuters
21.04.2017.
u 23:36

Navijačica nije prepoznala nogometaša koji je osvojio Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka i još hrpu trofeja

Iako se Amerikanci trude popularizirati nogomet u SAD-u, scena iz zračne luke u Torontu pokazuje da trebaju još puno raditi na tome.

Naime, nogometaši Chicago Firea sletjeli su tamo uoči utakmice s Torontom, a jedna je navijačica zamolila Bastiana Schweinsteigera za fotografiju. No, čovjeka koji je osvojio Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka i još hrpu trofeja nije prepoznala pa ga zatražila da je fotografira s ostatkom momčadi, dok je on bio iza kamere.

"Kad bi samo znala...", napisao je pomoćni trener Chicaga Eric Gehrig koji je ovu zanimljivu anegdotu objavio na Twitteru.

>> Schweinsteiger jednim detaljem pokazao da je lud za suprugom Anom Ivanović

Komentara 17

LK
Lopovi_KRADEze
04:41 22.04.2017.

Ovaj clanak samo pokazuje, da bi se zaposlio i bio "autor" u VL - nije potrebno ni elementarno poznavanje znanje geografije koje se nauci jos u osnovnoj skoli. Tuga, sramota, jad i cemer!

HA
hammer95
00:09 22.04.2017.

Jedna je stvar strpati sve Amerikance u jedan koš a druga je ne znati da je Toronto u Kanadi.

PO
Pobjeda
04:09 22.04.2017.

Novinar poznaje zemljopis kao i gospodja nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije