Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO VIDEO

Pogledajte kako se Nelson priprema za Cro Copa

Roy Nelson
Foto: Screenshot
14.03.2018.
u 18:46

Podsjećamo kako su se Filipović i 'Big Country' već jednom susreli i to u UFC-ovom Octagonu 2011. godine. Tada je na UFC-u 137 Amerikanac slavio prekidom u trećoj rundi.

Bivši UFC-ov teškaš, a danas član Bellatorovog rostera, Roy Nelson, je krenuo s pripremama za meč protiv Mirka Filipovića na Bellatoru 200 koji slijedi u mjesecu svibnju u Londonu. O tome se pohvalio na svom službenom Facebooku gdje je objavio nekoliko videa koji pokazuju da radi na fizičkoj spremi, ali i na tehničkom dijelu, piše Fightsite.

Nelson je, podsjećamo, nedavno odradio meč protiv Mitrionea u prvom kolu teškaškog Grand Prixa te je poražen većinskom odlukom sudaca. S obzirom da od dvoboja nije prošlo niti mjesec dana (17. veljače) 'Big Country' nije imao previše vremena za odmaranje nego je gotovo odmah krenuo s novim pripremama.

U prvom videu pobjednik TUF-a odrađuje 'shadow boxing' u ringu što je nazvao 'treniranjem svojih plesačkih nogu'.

U drugom videu je otkrio dio fizičkih priprema…

Na svoja leđa je natovario 61 kilu tereta te s njim radi krugove po dvorani.

'Mrtvi teret. Izbacite to iz svog života osim ako vas ne gura naprijed. 61 kila mrtvog tereta je sjajna vježba za fizičku spremu', napisao je Nelson u videu.

Podsjećamo kako su se Filipović i 'Big Country' već jednom susreli i to u UFC-ovom Octagonu 2011. godine. Tada je na UFC-u 137 Amerikanac slavio prekidom u trećoj rundi.

Ipak valja naglasiti da je Cro Cop u taj dvoboj ušao s puknutim bicepsom i puknutom tetivom tog mišića te se gotovo borio s jednom rukom.

Komentara 9

PA
pavel1001
19:33 14.03.2018.

glavatoj želvi će svirat grupa "potres mozga"

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:24 14.03.2018.

Spava u prvoj rundi..

ZI
zico
20:20 14.03.2018.

mirko u prvoj borbi nije imao ni nogu ni pola ruke imao je povez na očima i mač u leđima...zato je izgubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije