Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispeci, pa reci

Pogledajte kako se Modrić snašao i odgovorio na nezgodno pitanje

Luka Modrić
Foto: Screenshot/STV
1/6
24.04.2018.
u 17:10

Novinar švedske televizijske kuće STV postavio je Luki Modrić pitanje: tko je bolji - Ronaldo ili Messi?

Dvojica nogometaša posebno su obilježila zadnjih desetak godina - Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Mnogi se dive njihovim majstorijama na terenu i vole ih uspoređivati.

Često se u nogometnim razgovorima provuče pitanje: tko je bolji - Ronaldo ili Messi? Upravo to pitanje našem Luki Modriću postavio je novinar švedske televizijske kuće STV.

Hrvatski kapetan i Realov vezni igrač malo je razmislio prije nego što je odgovorio na to pitanje.

- Obojica su sjajni igrači. To ovisi o osobnom ukusu i preferencijama. Ne volim ih uspoređivati. Ipak, za nas u Realu najbolji je Ronaldo! - istaknuo je Luka Modrić.

Luka Modrić
1/6

Komentara 11

Avatar Glina74
Glina74
08:53 25.04.2018.

Sada Modrića VL prodaje kao FILOZOFa ali upitaj te FILOZOFE koliko je 8x7 pa da vidiš kako filozofiraju a kada još jednom pitaš koliko je 7x8 onda počinju da razmišljaju i i ne shvaćaju da ih malo za--------mo

BA
batman
17:53 24.04.2018.

Lessi ni u top 10 svih vremena..😂😂😂😂

JO
josip
17:22 24.04.2018.

trebao je reci ne sjecam se i izvukao bi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije