Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA FORMA

Pogledajte kako se Mike Tyson sprema za svoj povratak u boksački ring

Mike Tyson
Reuters/PIXSELL
31.10.2020.
u 12:55

Iako je službeno riječ o ekshibicijskom meču koji maksimalno može potrajati osam rundi, i Tyson i Jones su očito ovaj dvoboj shvatili jako ozbiljno. Mnogi stručnjaci tvrde da takvi profesionalci ni ne žele mečeve shvaćati kao ekshibicije, makar bili godinama umirovljeni

Još nas tjedni dijele do jednog od najisčekivanijih boksačkih okršaja godine. Za nešto manje od mjesec dana, točnije 28. studenoga u Staples Centru u ringu će se susresti dvije legende prošlih vremena - Mike Tyson (54) i Roy Jones Jr. (51).

Iako je službeno riječ o ekshibicijskom meču koji maksimalno može potrajati osam rundi, i Tyson i Jones su očito ovaj dvoboj shvatili jako ozbiljno. Mnogi stručnjaci tvrde da takvi profesionalci ni ne žele mečeve shvaćati kao ekshibicije, makar bili godinama umirovljeni.

Iako je Jones puno kasnije otišao u mirovinu, Tyson zbog svoje pripreme za borbu možda i preuzima status favorita. Kao što smo već čuli posljednjih dana, kilažu je vratio na onu koju je imao tijekom karijere, a i treninzi koje objavljuje na društvenim mrežama izgledaju uistinu impresivno.

"Posljednji put kad sam imao ovoliko kila bilo mi je 17 ili 18 godina. Zaista sam zadovoljan svime što sam radio, sve je u samopouzdanju i samopotvrđivanju. Nevjerojatno, jednostavno sam spreman za ovo. Ne mogu to objasniti riječima", uzbuđen je Iron Mike.

Tyson je, podsjetimo, posljednji put bio u ringu prije 15 godina zaključivši karijeru s dva poraza u nizu, gubio je od Kevina McBridea i Dannyja Williamsa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
15:22 31.10.2020.

Usfalilo kuna..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije