Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez gledatelja

Pogledajte kako je zbog opasnosti od koronavirusa počeo talijanski derbi

Juventus - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.03.2020.
u 22:31

Odlukom vlade ove mjere zabrane moraju se provoditi do 3. travnja, a bude li se situacija pogoršala može doći i do prekida prvenstva

Talijanski derbi između nogometaša Juventusa i Intera počeo na sasvim poseban način. Uobičajeno je da se igrači nakon što izađu na teren međusobno pozdrave, no ovaj put to se nije dogodilo.

Naime, zbog opasnosti od koronavirusa igračima, sucima i stručnom osoblju zabranjeno je rukovanje.

>> Nogometaši u Italiji najavili štrajk: Nećemo igrati dok se situacija ne smiri!

Juventus - Inter
1/13

Tako su Juventusovi i Interovi igrači samo prošli jedni pored drugih, a prilikom bacanja novčića kapetani momčadi i suci podigli su palac u zrak kao znak odobravanja.

>>> Videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu nismo u mogućnosti objaviti. Video možete pogledati OVDJE.

Utakmica u Torinu je, kao i one koje su danas bile na rasporedu, igrana bez gledatelja, a Juventus je pobijedio s 2:0.Strijelci za Staru damu bili su Ramseya (54.) i Dybale (67.). 

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović igrao je čitavu utakmicu za Inter.

Odlukom vlade ove mjere zabrane moraju se provoditi do 3. travnja, a bude li se situacija pogoršala može doći i do prekida prvenstva.

Talijanski sindikat nogometaša za ponedjeljak je najavio štrajk, smatrajući da utakmice bez gledatelja nemaju smisla i da neće igrati dok se situacija ne smiri.

Video: Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije