Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBITELJ NARODNJAKA

Pogledajte kako je vatreni slavnog suigrača zarazio cajkama

Morata
Foto: Printscreen
1/2
10.09.2018.
u 19:12

Morata je snimio video u kojem sluša pjesmu srpske turbofolk pjevačice Seke Aleksić. Je li ovo glazba iz tvoje zemlje, pitao je Morata

Čini se da se Mateo Kovačić vrlo brzo uklopi u Chelsea kamo je došao na posudbu iz Real Madrida. Veznjak hrvatske reprezentacije glazbom je zarazio suigrača Moratu koji je također igrao u Realu.

>> Pogledajte kako je Morata pustio narodnjake

Morata je snimio video u kojem sluša pjesmu srpske turbofolk pjevačice Seke Aleksić. Je li ovo glazba iz tvoje zemlje, pitao je Morata po čijem se izrazu lica čini da mu se nije svidjelo ono što čuje.

Kovačić je ljubitelj narodnjaka, a jednom se pjevač Boban Rajović pohvalio da mu je hrvatski nogometaš ostavio napojnicu od 18,500 eura.

Komentara 28

CG
crna.guja10
19:25 10.09.2018.

Pisci VL .....dajte pročitajte što ste napisali....

RI
Ringo
20:00 10.09.2018.

U subotu je Nikolina Šustić postala svjetska prvakinja u ultramaratonu (100 km). O tome ni slova u Večernjem listu nema, a objavljujete OVO, da ne kažem šta.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:51 10.09.2018.

Pa jel se to Morata vozi sa Kovačićevom ženom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije