Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV ŠPANJOLAC

Sjajni Dani Olmo zabio u debiju za Španjolsku nakon samo tri minute!

Dani Olmo
Foto: MARCELO DEL POZO
1/4
15.11.2019.
u 22:33

Plavi će na temelju ovog nastupa i pogotka moći tražiti još koji milijun više u vreći punoj europskih novčanica jednog od bogatih zapadnih klubova

Kakav start Danija Olma u španjolskom dresu! Sjajni Dinamov Španjolac je u svom debiju upisao pogodak tri minute nakon što je ušao u igru u kvalifikacijskoj utakmici devetog kola za Europsko prvenstvo s Maltom.

Olmo je ušao u 66. minuti umjesto Alvara Morate, a zabio je pogodak za 5:0. Asistirao mu je Thiago sjajnom dubinskom loptom, a Olmo je odlično zaobišao vratara gostiju i poslao loptu u praznu mrežu. 

Naravno, drago je svim navijačima Dinama zbog Olma i sjajne predstave. Prvo zbog toga što je Dani svojim igrama zadužio navijače plavih, a bit će tu i osobnog ponosa jer se ne proizvode u Hrvatskoj svakodnevno igrači za španjolsku reprezentaciju. Na kraju ne treba zaboraviti i financijski dio kolača. 

Plavi će na temelju ovog nastupa i pogotka moći tražiti još koji milijun više u vreći punoj europskih novčanica jednog od bogatih zapadnih klubova. 

Dodajmo kako je Španjolska slavila 7:0.

>>> Pogledajte što je Dani Olmo rekao na poziv u reprezentaciju

 

 

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
23:30 15.11.2019.

Uči li itko išta u ovoj zemlji Hrvatskoj od Mamića, kako se to radi. Naravno ovo se odnosi i na političare?!

PR
prajdali100
23:01 15.11.2019.

Bravo mali !

DU
Deleted user
22:43 15.11.2019.

Samo sto je usao na teren skocila mu cijena 5 milijuna eura a kada je tri minuta kasnije zabijo onda jos 5 milijuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije