Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNO RASPOLOŽENA

Pogledajte kako je predsjednica zaplesala na hit uz koji Hrvatska obožava slaviti

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Mladen Milčić
1/5
17.11.2019.
u 06:45

Predsjednica je stigla u dresu hrvatske reprezentacije, a na kraju je uspjeh proslavila uz pjesmu Daleke obale "Morska vila".

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je svoje šesto europsko prvenstvo, peto u nizu, a dvoboj protiv Slovačke na Rujevici promatrali su i brojni uglednici u svečanoj loži.

U Rijeku su stigli očekivani gosti na čelu s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović. Predsjednica je stigla u dresu hrvatske reprezentacije, a na kraju je uspjeh proslavila uz pjesmu Daleke obale "Morska vila".

Predsjednica se i fotografirala sa Stipom Modrićem, ocem našeg kapetana Luke Modrića, a s njima je bio i legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

>> Pogledajte kako je predsjednica proslavila uspjeh

Ključne riječi

Komentara 24

MA
magdalenakristo
08:00 17.11.2019.

Neka pleše i neka slavi pobjedu! Pa pobijedili smo!

JA
Jazo
08:01 17.11.2019.

Mislim da nema ljepše nagrade igračima nego da imaju takvu potporu

LU
Lui
08:03 17.11.2019.

Pa kako vas nije sram uvijek tako pljuvati? Gdje je ikad bio Josipovic i bodrio tako našu reprezentaciju? Kolinda svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije