Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARA FOTOGRAFIJA

Pogledajte kako je Luki Modriću kao dječaku stajao bijeli dres

19.04.2019.
u 09:15

'Ništa nije nemoguće' mogao bi biti naslov hollywoodskog filma o životu Luki Modriću, a upravo to stoji u opisu fotografije na Instagram stranici 'wecroatia' koja je je objavila njegovu fotografiju iz mladih dana

Luka Modrić jedna je od najinspirativnijih priča o uspjehu. Njegovo djetinjstvo u ratnim okolnostima svima je poznato, a videozapis u kojem čuva ovce na Velebitu postao je viralan. 

Pomogao je tada nogomet našem današnjem kapetanu da uspije uživati u djetinjstvu koliko može, a već je milijun puta ispričana priča o Modrićevoj probi u Hajduku kada ga nisu prepoznali tadašnji stručnjaci poljudskog kluba. 

Modrić se nakon tjedana dana probe vratio u Zadar, a ubrzo preselio i u Zagreb gdje je došao igrati za Dinamo. Velikom željom, zalaganjem i srčanošću na terenu stigao je preko bosanskohercegovačke lige do Santiago Bernabeua i dresa Real Madrida. Hrvatsku je vodio do povijesnog drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine, a sjajnim igrama došao je i do Zlatne lopte, nagrade za najboljeg igrača svijeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑 Impossible is nothing! 🇭🇷 @wecroatia

A post shared by We Are Croatia 🇭🇷 (@wecroatia) on

"Ništa nije nemoguće" mogao bi biti naslov hollywoodskog filma o životu Luki Modriću, a upravo to stoji u opisu fotografije na Instagram stranici ''wecroatia'' koja je je objavila njegovu fotografiju iz mladih dana.

- Legenda! Jedan jedini - glasi komentar ispod fotografije. 

>>> Pogledajte put Luke Modrića do Zlatne lopte

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sokac sa drave
07:58 20.04.2019.

Oni su rekli da je zgoljav ,lagan mali a kazu mi trebamo jake kao braca Bego,kao Garov i Kuci .Ti mali bis ca.A nu.

ZI
zip123
21:42 19.04.2019.

Jel ima kako mu je pelene baba mijenjala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije